Upper House

Boka hotell
VN:F [1.9.20_1166]
Betyg: 3.0/5

Beskrivning av Upper House:

Upper House

Alla som haft en dröm om att bo på ett lyxigt Las Vegas-hotell kan nu få sin dröm uppfylld, i Göteborg. Gothia Towers har nämligen öppnat en femstjärnig hotelldel högst upp i ett av de tre tornen. Hotellet heter Upper House och har i sann Vegas-anda, en pool med glasbotten och utsikt över staden.

Förutom 49 femstjärniga rum, har hotellet även en femstjärnig restaurang. Upper House Dining är restaurangen för den som vill ha kvalitet och lyx. Här bjuds det på en matupplevelse i världsklass och delar av menyn är odlade på hotellets tak. Man kan inte vänta sig en brödkorg på restaurangen, utan brödet bakas vid bordet framför gästen. Restaurangen har blivit belönad med Internationell mästarklass i White Guide, som rankar Sveriges bästa restauranger. Det är den enda restaurangen i Göteborg som fått den utmärkelsen.

Poolen, som hänger ut från ett våningsplan, är Europas första och största utanpåhängande pool. Förutom att den är utanpåhängande är den även i glas, vilket gör att den som badar i poolen kan se 50 meter neråt. Poolen kommer att vara öppen varje dag, året runt. Den är en del av hotellets spaanläggning som även har två andra pooler, flertalet bastu, behandlingsrum och gym. Här finns även Göteborgs första Hamam, som är ett turkiskt bad.

Alla rum har utsikt över Göteborg och en påkostad inredning i förstklassiga material.

Upper House, 3.0 out of 5 based on 4 ratings Boka hotell
Hotellets faciliteter:

Hotellet ligger i område: Liseberg   Svenska Mässan  

Skriv Recension:

Sök hotell