Scandic Europa

Boka hotell
VN:F [1.9.20_1166]
Betyg: 2.0/5

Beskrivning av Scandic Europa:

Scandic Europa

De som tycker att Scandic är en bra hotellkedja och vill bo på deras nyligast renoverade hotell, bör checka in på Scandic Europa. För alla shoppingälskare är detta hotell en dröm, eftersom att det ligger vägg i vägg med Sveriges största köpcenter Nordstan.

Den 10 oktober 2014 slog Scandic Europa upp dörrarna för sin nyrenoverade del av hotellet. Entréplanet och alla 456 rum är nyrenoverade och dessutom finns en ny restaurang och bar. Entrén vetter numera åt Göteborgs centralstation.

Den nya restaurangen och baren heter HAK och förutom själva matupplevelsen bjuds här på fotoutställningar och livemusik. Signifikativt med restaurangen är att alla råvaror är omsorgsfullt utvalda och varierar efter årstiderna. Den prisbelönta frukostbuffén med ett generöst utbud, serveras även i restaurangen.

Eftersom att alla rum är nyrenoverade håller de hög kvalitet och standard. De är inredda i skandinavisk stil och har alla nödvändigheter. Den som vill koppla av under sin vistelse, kan göra det i hotellets relaxavdelning. Här finns en inomhuspool med utsikt över Göteborg och ett gym.

Hotellet ligger intill centralstationen och inom ett nära avstånd ligger även Svenska mässan och Liseberg.

Scandic Europa, 2.0 out of 5 based on 1 rating Boka hotell
Hotellets faciliteter:

Hotellet ligger i område: Centralstationen  

Skriv Recension:

Sök hotell