Liseberg – ett nöjesfält i världsklass

Liseberg är nordens största nöjesfält. Här finns det något för alla, oavsett om man tycker det är roligast att åka uppochner eller om man uppskattar de mer stillsamma attraktionerna. Här hittar du 36 olika åk- och upplevelseattraktioner för stora som små. Det finns även en hel drös med mysiga kaniner, god mat och dryck samt ett flertal föreställningar inom musik och teater.  För dig som inte gillar att åka karusell erbjuds det även ett flertal olika spel och tävlingar där du kan vinna allt ifrån godis, mjukisdjur och dammsugare.

Show

På Liseberg anordnas det varje år ett flertal konserter i alla musikgenrer. Här bjuds det bland annat på pop, rock och schlager men även familjeföreställningar som trollerier och teatrar. Är du en sann musikartist och kommer att tillbringa större delen av sommaren i Göteborg kan det vara en god idé att investera i ett Lisebergskort. Kortet ger dig fri entré under ett helt kalenderår så du kan gå och se alla konserter och artistuppträdanden.

Boende

Är du på jakt efter ett boende har Liseberg ett flertal olika alternativ för dig.  Här finner du förstklassiga hotell, populära vandrarhem eller varför inte bo över på Lisebergs camping i ett mysigt tält eller i en husbil eller husvagn. Alternativen är många.

Konferens och event

Genom att Liseberg har ett flertal stora lokaler och ett flertal övernattningsmöjligheter är det även en perfekt plats att anordna konferenser och events på. Oavsett som det gäller möten eller produktlanseringar. Ett bättre ställe att kombinera nytta med nöje är nog svårt att få tag på.

Sök hotell