Hotel Lilton

Boka hotell
VN:F [1.9.20_1166]
Betyg: 2.5/5

Beskrivning av Hotel Lilton:

Hotel Lilton

Familjen Lilton har öppnat det här charmiga och personliga hotellet, beläget i Göteborg. Hotellet finns i en sekelskiftsvilla som inspirerats av engelsk byggnadskonst och är byggd 1886. Trots att hotellet ligger i stan, infinner sig ett lugn och en tystnad här.

Hotellet är intimt och hemtrevligt, med 9 personligt inredda rum och en trevlig personal som gärna hjälper till. I rummen finns kvalitetssängar, hårtork, trådlöst internet, tv och radio. Varje rum är även försett med nybakta kakor och bubbelvatten. Är man här på jobbresa, finns konferensrum för 8 alternativt 20 personer.

Varje lördag serveras Afternoon Tea på hotellet och vill man ha vinprovning eller bröllopsmiddag, kan personalen ordna det. En våffelbuffé serveras på söndagar. Den som vill avnjuta den inkluderade frukosten på hotellet, kan välja mellan att sitta på uteterassen eller glasverandan som finns på hotellets privata innergård. Är man mer sugen på en fika kan man få det från hotellets café där allt är hembakat.

Endast en promenad på 10 minuter krävs för att komma till Göteborgs paradgata Avenyn. Spårvagnshallen Brunnsgatan ligger runt knuten och härifrån kan man åka spårvagn till Göteborgs centralstation.

Hotel Lilton, 2.5 out of 5 based on 2 ratings Boka hotell
Hotellets faciliteter:

Hotellet ligger i område: Majorna  

Skriv Recension:

Sök hotell