Hotel Vasa

Boka hotell
VN:F [1.9.20_1166]
Betyg: 0.0/5

Beskrivning av Hotel Vasa:

Hotel Vasa

Den som vill bo på ett mysigt och familjeägt hotell med anor från tidigt 1900-tal, kan sluta leta. Hotel Vasa är just ett sådant hotell och ligger mitt i Vasastaden i Göteborg. Hotellet erbjuder sina gäster en personlig och hemtrevlig vistelse.

Hotellet ligger centralt i Göteborg med närhet till museer, shopping, caféer, restauranger och nöjesfältet Liseberg. Runt hörnet från hotellet ligger spårvagnshållplatsen Vasa/Viktoriagatan. Därifrån kan man ta spårvagnen till Göteborgs centralstation.

Är man här i jobbsammanhang kan man få tillgång till ett konferensrum för 30 personer. Efter en dags konferens kan man koppla av i hotellets relaxavdelning, som har bastu. Frukostbuffén som hotellet erbjuder, kan avnjutas på den trevliga innegården om det är fint väder. Frukosten ingår i priset!

Hotel Vasa har 48 fräscha rum och för den som vill lyxa till det lite extra, finns två minisviter och två dubbelrum med jacuzzi. Om man vill hänga i lobbyn, och passa på att surfa med gratis wi-fi, blir man bjuden på kaffe, te och kakor, oavsett tid på dagen.

Boka hotell
Hotellets faciliteter:

Hotellet ligger i område: Kungsportsavenyn  

Skriv Recension:

Sök hotell