Dorsia Hotel & Restaurant

Boka hotell
VN:F [1.9.20_1166]
Betyg: 0.0/5

Beskrivning av Dorsia Hotel & Restaurant:

Dorsia Hotel & Restaurant

Det första man ser när man kommit till Dorsia Hotel & Restaurant är den fågelboliknande skapelsen utanför entrén. Den konstnärliga och excentriska känslan följer sedan med in, och finns genomgående i hela hotellet. Det är som att man kommer in till en lekfull låtsasvärld med handplockad inredning.

Många gäster har beskrivit hotellet som Tusen och en natt, fast på riktigt. Hotellet har 38 lyxiga rum och inget rum är det andra likt. Rummen är omsorgsfulla och genomtänkta. Sov i sängar med duntäcken av mullbärsilke och sänglinne av handkammad egyptisk bomull, eller rengör dig med badrumsartiklar från lyxmärket Hermés.

För den som är sugen på hotellfrukost, serveras den i hotellets restaurang.  Utbudet är litet men naggande gott. Vill man ha något som inte finns på menyn, till exempel en omelett, kan köket fixa det utan problem.

Hotellets restaurang är en upplevelse för den matintresserade. Här bjuds det på internationella rätter med franska influenser. Restaurangen har blivit belönad med omdömet ”Mycket god klass” av White Guide, som rankar Sveriges bästa restauranger.

En promenad på 6 minuter från hotellet, leder till Göteborgs centralstation. Hotellet ligger bara någon minut från Kungsportsplatsens spårvagnshållplats. För den som vill besöka parken Trädgårdsföreningen, ligger den på 3 minuters avstånd från hotellet.

Att tänka på är att personalen enbart pratar engelska.

Boka hotell
Hotellets faciliteter:

Hotellet ligger i område: Kungsportsavenyn  

Skriv Recension:

Sök hotell