Scandic No. 25

Boka hotell
VN:F [1.9.20_1166]
Betyg: 3.0/5

Beskrivning av Scandic No. 25:

Scandic No. 25

För den som vill bo på ett hotell med avslappnad stämning, men ändå med klass, kan Scandic No. 25 passa. Hotellet är beläget i centrala Göteborg och har en lekfull, modern och rofylld atmosfär. Mysfaktorn på hotellet är hög och här har du tillgång till allt vad Göteborg har att erbjuda, inom nära räckhåll.

Som många av Scandics hotell är även detta hotell miljövänligt. Hotellet renoverades 2011 och har ljusa rum med klassisk skandinavisk design. För den som älskar frukost och vill ha en riktigt bra start på dagen, rekommenderas hotellets frukost starkt. Frukostbuffén är framtagen tillsammans med det svenska kocklandslaget. Allt du kan tänkas önska i frukostväg lär du hitta här. Frukosten ingår i priset!

I somras blev Scandic No. 25, Hotell Nöjesguiden, i samband med festivalen Way Out West. Då bjöds här på dagsfester med musik, mat och kända gäster. Detta koncept kan mycket väl komma tillbaka nästa sommar. Så den som har planerat på att besöka Way Out West 2015, kan redan nu hålla koll på om hotellet har samma event igen.

Den som är i Göteborg för att ta del av det stora shoppingutbudet, gör rätt i att bo på Scandic No. 25. Hotellet ligger nämligen en 15 minuters promenad från Göteborgs största shoppinggata, Avenyn.

Scandic No. 25, 3.0 out of 5 based on 1 rating Boka hotell
Hotellets faciliteter:

Hotellet ligger i område: Centralstationen  

Skriv Recension:

Sök hotell