Radisson Blu Scandinavia Hotel

Boka hotell
VN:F [1.9.20_1166]
Betyg: 3.0/5

Beskrivning av Radisson Blu Scandinavia Hotel:

Radisson Blu Scandinavia Hotel

Vid Göteborgs Centralstation ligger det trevliga cityhotellet Radison Blu Scandinavia Hotel, med utsikt över kanalen. På hotellet är rummen stilfullt och elegant inredda och gästerna har även tillgång till gratis trådlöst Internet och fitnesscenter med bland annat bastu, pool och jacuzzi. I fitnesscentret finns även möjlighet att få massage och sola solarium. För den som älskar hotellfrukost finns en Super Breakfast-frukostbuffé som ingår i priset.

I hotellets Atrium Bar & Restaurant äter man regionala rätter som tillagats på de absolut färskaste ingredienserna. Orkar man inte gå ner till restaurangen finns rumsservice att beställa dygnet runt. Det centrala läget gör att man har närhet till både den shopping och puls som finns kring Avenyn och Drottningtorget men även all form av lokaltrafik som passerar och kan ta en vidare för att upptäcka staden.

Radisson Blu Scandinavia Hotel , 3.0 out of 5 based on 1 rating Boka hotell
Hotellets faciliteter: Bagageförvaring, Bar, Bastu, Fitnesscenter, Hiss, Restaurang, Rumsservice, Värdeskåp,

Hotellet ligger i område: Centralstationen  
  1. Johanna

    Otroligt trevligt och centralt hotell. Mysigaste delen i stan är kring Haga och Linnégatan men dit tog man sig lätt med de söta spårvagnarna. Skönt att slippa bära bagaget så långt från centralstationen tycker jag.

Skriv Recension:

Sök hotell