First Hotel Avalon

Boka hotell
VN:F [1.9.20_1166]
Betyg: 4.0/5

Beskrivning av First Hotel Avalon:

First Hotel Avalon

First Hotel Avalon är hotellet som imponerar på sina kunder med hjälp av sin arkitektur och eleganta inredning och atmosfär. Hotellet har en takpool, med utsikt över Göteborg, som är öppen under årets varmare månader och i de 101 rummen med ek- eller stengolv får alla gäster badrock och tofflor. Hotellet är feng shui-certifierat, vilket innebär att ljud, ljus, inredning och doft spelar stor roll. 24 av hotellets rum har open bath, och badkaret blir en integrerad del av rummets inredning. Sex av hotellets rum har även ett eget minigym.

På hotellets restaurang fokuserar man på havet och kuststadens specialiteter och här erbjuds hotellets gäster en säsongsbetonad meny. Under sommarmånaderna finns det även möjlighet att avnjuta sin middag på hotellets uteservering. Vill man börja dagen med en härlig måltid, står hotellets frukostbuffé uppdukad varje dag. Känner man för frukost på sängen, kan man beställa frukosten till rummet.

First Hotel Avalon, 4.0 out of 5 based on 1 rating Boka hotell
Hotellets faciliteter: Bagageförvaring, Bar, Designhotell, Gratis trådlöst Internet, Hiss, Restaurang, Rumsservice, Terrass, Värdeskåp,

Hotellet ligger i område: Kungsportsavenyn  
  1. Linda

    Otroligt fräscht! Ska dit igen på sommaren och prova på poolen på taket. Perfekt för en tjejhelg i stan för det är nära till shopping och barer!

Skriv Recension:

Sök hotell