Novotel Göteborg

Boka hotell
VN:F [1.9.20_1166]
Betyg: 0.0/5

Beskrivning av Novotel Göteborg:

Novotel Göteborg

Vid Göteborgs hamn ligger hotellet Novotel Göteborg med utsikt över hamninloppet. Hotellets byggnad är, precis som hamnen, i sig historik tack vare sitt förflutna som bryggeri för Carnegie Porter. Hotellet ligger fyra kilometer från Göteborgs centralstation, vilket inte blir till några hinder tack vare stadens lokaltrafik.

Rummen på Novotel Göteborg finns i flera olika kategorier men har alla den stilfulla inredningen och den senaste tekniken gemensamt. Här kan gästerna känna sig hemma i en bekväm miljö och samtidigt njuta av förstklassig mat. Vill man relaxa under sin semester går det bra att göra det på hotellets wellnessavdelning. Här finns bastu, ångbastu och jacuzzi. Vill man istället träna under semester kan man göra det på hotellets gym, som har träningsredskap och löpband. Under sommaren kan den som älskar friluftsliv låna en cykel kostnadsfritt på hotellet, alternativt att man tar en stärkande promenad kring Hälsans Stig som ligger i närheten.

De som kommit till Göteborg för att fira en speciell händelse, gör rätt i att bo på Novotel. De kan nämligen erbjuda ett paketpris för de som vill samla en stor grupp under en hotellweekend. I paket ingår bland annat en övernattning, frukostbuffé, trerättersmiddag och ett glas mousserande vin i loungen.

Boka hotell
Hotellets faciliteter: Bar, Fitnesscenter, Gratis Internet på rummet, Hiss, Restaurang, Rumsservice, Terrass,

Hotellet ligger i område: Majorna  

Skriv Recension:

Sök hotell