Euroway Hotel

Boka hotell
VN:F [1.9.20_1166]
Betyg: 0.0/5

Beskrivning av Euroway Hotel:

Euroway Hotel

På Euroway Hotel bor man trots att man är utanför den innersta stadskärnan endast 10 minuter ifrån stadens centrum och populära sevärdheter som nöjesfältet Liseberg med sina vackra blomsterarrangemang och Universeum där man bland annat kan lära sig mer om de djur som lever i vattnet.

Euroway Hotel har många olika fritidsaktiviteter som brukar uppskattas av hotellets besökare. Dessa innefattar bland annat bowling, bilbana med radiostyrda bilar och biljard. hotellet har även ett gym med en tillhörande bastu. För golfspelarna som vill få ut en något större upplevelse än i hotellets golfsimulator ligger ett antal av områdets golfbanor i närheten av hotellet.

I hotellet finns ett flertal restauranger för den som vill ha något trevligt att äta under sin hotellvistelse. Här erbjuds asiatisk mat, husmanskost, pizza, sushi och a la carte. Vill man göra sig fin när man är på semester finns en frisörsalong i byggnaden.

Boka hotell
Hotellets faciliteter: Bar, Bastu, Biljard, Bowling, Familjerum, Fitnesscenter, Gratis trådlöst Internet, Hiss, Restaurang,

Hotellet ligger i område: Norra Hisingen  

Skriv Recension:

Sök hotell