Clarion Hotel Post

Boka hotell
VN:F [1.9.20_1166]
Betyg: 0.0/5

Beskrivning av Clarion Hotel Post:

Clarion Hotel Post

Hotellet är inte som något annat hotell du någonsin bott på. Clarion Hotel Post är nämligen beläget i det anrika posthuset från 1920-talet på Drottningtorget i Göteborg. Bo precis utanför Centralstationen på ett k-märk hotell i moderna rum med bevarade detaljer.

Clarion Post öppnade för två år sedan och var ett påkostat bygge. Förutom hotellet finns även Skönhetsfabrikens Spa i byggnaden. Så vill man ha en lugn och avstressande dag, kan man besöka spat för olika behandlingar, gym och skönhetssalong. Hotellet har även ett antal restauranger som bjuder på rätter skapade av en av Sveriges bästa kockar, Marcus Samuelsson. Den som är sugen på en frukost får det kostnadsfritt på hotellet.

För den som letar efter det perfekta boendet för konferensen, finns 17 konferensrum och en stor eventlokal som rymmer 1000 personer. Bo sedan i ett av de 500 rum som hotellet huserar. Hotellet kan även stoltsera med en pool på taket där man har utsikt över hela Göteborg. I hela byggnaden finns även fritt wi-fi att tillgå.

Om man besöker Clarion Hotel Post i december, bjuder hotellet på en färgsprakande julfasad som påminner om något i London eller New York. I närheten av hotellet ligger Stadsmuseet, Göteborgsoperan, Göteborgs konstmuseum och Maritima museum.

Boka hotell
Hotellets faciliteter:

Hotellet ligger i område: Centralstationen  

Skriv Recension:

Sök hotell