Landvetter Airport Hotel

Boka hotell
VN:F [1.9.20_1166]
Betyg: 0.0/5

Beskrivning av Landvetter Airport Hotel:

Landvetter Airport Hotel

 

 

Landvetter Airport Hotel ligger som namnet på hotellet antyder i nära anslutning till flygplatsen, endast 200 meter från flygterminalen och 31 kilometer ifrån Göteborgs centrum. Här är alla rummen ljudisolerade och tysta med trivsamma färger och inredda i skandinavisk stil. Rummen har även en ordentlig arbetsplats, gratis trådlöst internet och platt-tv med fria filmkanaler.

Känner man för en lugn och avkopplande kväll på hotellet så serverar restaurangen klassiska rätter baserade på fina, lokala råvaror ackompanjerat med noga utvalda viner om man känner för det. För gäster som istället vill göra av med energi har hotellet ett eget fitnesscenter med möjligheten till att avsluta det hela med ett avkopplande bastubad.

Besöker man Göteborg i jobbsammanhang kan man boka något av hotellet konferensrum. De 12 moderna konferenslokalerna har kapacitet för 2, till hela 150 personer.

Boka hotell
Hotellets faciliteter: Bagageförvaring, Bar, Fitnesscenter, Gratis trådlöst Internet, Hiss, Restaurang, Rumsservice, Terrass, Trädgård, Värdeskåp,

Hotellet ligger i område: Landvetter  

Skriv Recension:

Sök hotell