Elite Plaza Hotel

Boka hotell
VN:F [1.9.20_1166]
Betyg: 0.0/5

Beskrivning av Elite Plaza Hotel:

Elite Plaza Hotel

Vill man bo på ett exklusivt och nyrenoverat hotell mitt i Göteborg, är Elite Plaza Hotel det perfekta valet. Hotellet var länge det enda femstjärniga i Göteborg och ligger i ett trivsamt och lugnt område – men ändå i stadskärnan. Med en blandning av klassisk skandinavisk och internationell design är hotellet inrett för att trivas i.

Hotellet invigdes år 2000 och ligger i Sveahuset; en elegant nyklassisk byggnad. Elite Plaza Hotel renoverades dock förra året. Förutom själva hotellet finns även två restauranger i byggnaden. Restaurang Swea Hof erbjuder en meny med Västkustens bästa råvaror. Här kan man äta fisk och skaldjur från västerhavet. Föredrar man istället en lite mer avslappnad engelsk atmosfär kan man besöka The Bishops Arms och äta något från deras pubmeny.

Hotellet har 127 rum och för den som vill lyxa till det lite extra, finns vackra sviter på 80-200 kvadratmeter. I standardrummen finns en enkelsäng och en liten arbetsplats för den som är på jobbresa. Alla rum är utrustade med en Hotell-TV lösning, som är den modernaste i världen just nu. Tillgång till gratis wi-fi finns på rummen och i allmänna utrymmen. För den som vill koppla upp sig finns alltså möjligheten.

När man bor på hotell kan det vara skönt att kunna hålla sig till sina vanliga rutiner. Om man brukar träna mycket kan man fortsätta med det under hotellvistelsen. Elite Plaza Hotel har nämligen en fitnessanläggning. Vill man koppla av efter träningen finns även en bastu.

I närheten av hotellet ligger Göteborgsoperan och Göteborgs konstmuseum.

Boka hotell
Hotellets faciliteter:

Hotellet ligger i område: Centralstationen  

Skriv Recension:

Sök hotell